UV-BOX-E2/40H-NX-T Germicídny nerezový UV-C box

S UV-BOX-E2 / 40H-NX-T je možné vykonávať dezinfekciu zariadení a nástrojov jednoduchým, okamžitým a bezpečným spôsobom, bez vyvíjania tepla, bez použitia tekutín a bez akýchkoľvek kontraindikácií.
Zariadenie je vybavené dvoma UV-C lampami inštalovanými v protiľahlých polohách, jednou na vrchu a druhou zo spodu, aby vyžarovala na všetky dezinfikované povrchy a bez tieňov. Vnútorný odraz naviac zvyšuje ožarovací výkon, čím sa výrazne znižuje čas expozície potrebný na dosiahnutie úrovne dezinfekcie99,9%.

Ukázalo sa, že kontrola a zvýšenie úrovne hygieny umožňuje následné a všeobecné zvýšenie kvality v zdravotníckych zariadeniach, ale aj vo farmaceutickom sektore, v mikrobiologických laboratóriách atď.
Hladina dezinfekcie pomocou UV-BOX-E2/40H-NX-T dosahuje odstránenie (99%) baktérií, ako sú Bacillus, Coli, Clostridium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus, atď. Za pár minút prevádzky.

UV-BOX-E2/40H-NX-T je stolové zariadenie vyrobené z nehrdzavejúcej ocele AISI 304. Vnútro UVC boxu je vybavené plochou mriežkou z nehrdzavejúcej ocele, na ktorú môžete umiestniť predmety. UVC BOX je skonštruovaný tak, aby sa dosiahla dezinfekcia až 99,9999% vo veľmi krátkom čase expozície (sekundy).
UV-BOX-E2/40H-NX-T je vybavený dvoma 40 W U.V. žiarovkami vysokého výkonu. Na aktiváciu dezinfekčnej procedúry stačí zavrieť veko, nastaviť digitálny časovač a stlačiť „štart“.
Ak sa dvere počas dezinfekcie náhodne otvoria, svetlá sa okamžite vypnú, aby sa zaručila bezpečnosť obsluhy. Zatiaľ, čo keď sú zatvorené, automaticky sa znovu zapnú až do konca času nastaveného v časovači.

 Kliknutím na obrázok budete presmerovaný na video

UV-BOX-NX-T contenutojpg