Dobrá kvalita vzduchu a ochrana zamestnancov vďaka priemyselnému čisteniu vzduchu

Bilfinger Noell GmbH, dielňa, založená v roku 1824, sa rozrástla, aby sa stala medzinárodnou high-tech spoločnosťou špecializujúcou sa na zakázkové strojárstvo.
Spoločnosť sa zameriava predovšetkým na aplikácie v oblasti jadrovej, kryogénnej, magnetickej, vákuovej a supravodičovej technológie.
 
Efektívna filtrácia vzduchu je nevyhnutná
Výroba a montáž vysoko citlivých produktov a riešení spoločnosti, ako aj presné diely vyžadujú konzistentne vysokú úroveň čistoty. Okrem stacionárnych extrakčných systémov na efektívnu filtráciu Bilfinger hľadal riešenie, ktoré by zaručilo zákazníkom a zamestnancom maximálnu bezpečnosť procesu.

Závesné vzduchové jednotky na efektívnu filtráciu vzduchu
S rozsiahlymi skúsenosťami v oblasti čistenia vzduchu vo výrobných halách, spoločnosť Euromate dokázala splniť náročné požiadavky spoločnosti Bilfinger Noell s riešením na mieru. Spoločnosť Euromate pripevnila vzduchové systémy miestnosti na strop tak, aby cirkulovali a filtrovali vzduch . Systém tiež zaisťuje, že počas čistenia vzduchu nie je stratené teplo, čím sa efektívne znižujú náklady na vykurovanie.

Systémy čistenia vzduchu Euromate  sú vybavené elektrostatickými filtrami (elektrostatickým odlučovačom) (HFE) na efektívnu filtráciu, najmä pre zváracie výpary a jemné častice. Sú ľahko čistiteľné, opakovane použiteľné, šetrné k životnému prostrediu a hospodárne.

Tieto modulárne vzduchové systémy  môžu byť tiež voliteľne tak, aby zahŕňali aj aktívne uhlie.

Uverejnené:15.4.2019